Coiotul Popa a simtit in nou miros de hoit politic si solicita retragerea sprijinului politic pentru Chirica

0
74

Seful PSD Iasi, Maricel Popa, solicita public președintelui PNL Iași Alexandru Muraru să îi retragă sprijinul politic primarului Mihai Chirica, pe fondul noilor cazuri de corupție care vizează administrația locală.
Potrivit lui Maricel Popa, al carui singur scop politic este sa stea ca o hiena la cotitura si sa pandeasca aparitiile media si comunicatele DNA care il vizeaza pe Chirica sau Alexe, Primăria Iași a devenit locul in care DNA Iasi isi desfasoara mai toata activitatea, pe infractiuni ce merg de la abuz în serviciu, uzurparea funcției, delapidare, spălarea banilor, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată sau uz de fals. Popa consideră că actualul edil nu mai are altă variantă decât demisia pentru a spăla onoarea și așa pătată a administrației locale și a Iașului, iar grupul infracțional creat în această instituție trebuie destructurat.
Am fost efectiv siderat de această nouă descindere a organelor de anchetă. După desantul DNA de luni, iată că astăzi procurorii DIICOT au organizat o amplă acțiune în care principalul vizat este, din nou, primarul Mihai Chirica. În ultimii ani, Iașul a fost făcut de rușine la nivel național de un vremelnic conducător care s-a întrecut pe sine în culegerea de dosare penale de pe urma faptelor din administrația locală. Caracatița infracțională din Primăria Iași trebuie destructurată și puse bazele unui sistem administrativ transparent, care să funcționeze în temeiul legii și nu al bunului plac și intereselor personale și de grup. Demisia lui Mihai Chirica este mai mult decât morală și absolut necesară. S-a ajuns deja mult prea departe. Mihai Chirica, singurul bine pe care îl mai poți face este demisia. Redă Primăria ieșenilor!”, a spus Maricel Popa.
Totodată, senatorul ieșean îi solicită președintelui PNL Iași Alexandru Muraru să se delimiteze public și să îi retragă sprijinul politic primarului Chirica.
Nu am așteptări de la primarul Mihai Chirica cu privire la demisie. A pierdut de foarte mult timp bruma de onoare pe care o avea. Cred însă că sunt suficiente motive rezonabile și multiple abateri de la principiile democrației și ale bunului simț ca președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru să se delimiteze public și să îi retragă imediat sprijinul politic primarului de Iași. Altfel, Alexandru Muraru ne arată că este complice și părtaș acțiunilor și faptelor pentru care primarul Mihai Chirica este anchetat penal, iar orașul va rămâne, în continuare, prizonier mafiei imobiliare și grupurilor de interese create în Primăria Iași. A venit momentul să curățăm Iașul de infractorii și penalii cocoțați în funcții publice.”,a mai spus Popa.
Dar pentru Iasi, mai facem si noi ceva treaba, tovarase Popa?!
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 − = 75