Compania Iulius a inchiriat 2300 mp catre Bitdefender, in cladirea United Business Center 1 din ansamblul Palas Iasi

0
44

Compania IULIUS a încheiat un parteneriat cu Bitdefender, prin care furnizorul de soluţii de securitate cibernetică a închiriat 2.300 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Palas Iaşi.

 UBC 1 are o suprafaţă de 7.400 mp, dispuşi pe cinci niveluri, şi un grad de închiriere de 100%. Totodată, clădirea este certificată LEED® Gold, conform standardului internaţional LEED for Existing Buildings: Operations and Maintenance, din partea U.S. Green Building Council.

UBC Palas este principalul centru de afaceri al Iaşului, aici având sedii 5o de companii, majoritatea multinaţionale din domeniul IT & Outsourcing. Cele peste 5.000 de persoane care lucrează în cele şase clădiri UBC beneficiază de acces facil la o varietate de servicii în interiorul ansamblului Palas, precum parcare subterană, spații de recreere, parc și discounturi la food court, restaurante, cafenele şi magazine, în baza programului „Card Partener”.

 Despre United Business Center

 Compania IULIUS, cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa de real estate, este unicul dezvoltator şi operator de proiecte de tip mixed-use din România. Pe segmentul office, compania a dezvoltat la nivel naţional brandul „United Business Center”, care include opt clădiri de birouri clasa A operaţionale, la Iaşi şi Cluj-Napoca. În ansamblul Palas Iaşi, IULIUS deţine şase clădiri de birouri, cu o suprafaţă total închiriabilă de 67.000 mp. La Cluj-Napoca, cele două imobile UBC au o suprafaţă total închiriabilă de 18.000 mp.

 Alte şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili, vor fi dezvoltate în ansamblul Openville, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Construcţia ansamblului multifuncţional a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în această toamnă. Openville va include şi 450 de magazine, spaţii pentru servicii diverse, restaurante şi cafenele tematice, săli de cinema, centru de evenimente şi cel mai mare parc suspendat din România.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 23