Complexul rezidential DIMINEȚII – Alegerea perfecta pentru o locatie pitoreasca si cu privelisti frumoase din orice apartament

0
102

Investiția într-o locuință trebuie să țină cont de foarte multe aspecte. Dincolo de suprafața locuinței, calitatea materialelor de construcții și finisajele acesteia, locația și peisajul pe care îl avem înaintea ochilor în fiecare zi trebuie să fie printre criteriile pe baza cărora decidem să investim într-un imobil. Apartamentele din complexul rezidențial DIMINEȚII oferă posibilitatea viitorilor rezidenți de a se bucura deopotrivă de o locație pitorească și de priveliști deosebite, indiferent de apartamentul pentru care optează.

Avantajele amplasamentului complexului DIMINEȚII
Este ideal să locuiești într-un apartament într-un complex rezidențial modern, care asigură facilități multiple și, în același timp, să beneficiezi de o locație aproape de natură. DIMINEȚII este un ansamblu de locuințe care propune o locație pitorească la poalele Dealului Cetățuia din Iași. Pădure ce se extinde pe o suprafață de 115 hectare, cu numeroase podgorii și zone de relaxare în aer liber. Proximitatea naturii și a zonelor verzi, dar și a două mănăstiri aflate în patrimoniul UNESCO, Frumoasa și Cetățuia, fac din amplasamentul acestui complex rezidențial un mare atuu pentru viitorii locatari.
Această locație propune avantaje precum accesibilitatea ridicată la zone de relaxare și de agrement aproape de natură, posibilitatea de a avea priveliști frumoase direct din locuință indiferent de etajul la care se află apartamentul, dar și un mediu mai liniștit și mai relaxant din perspectiva zgomotului ambiental. Totodată, cartierul este dominat de liniște și energie contemplativă.
Priveliști frumoase din oricare dintre apartamentele DIMINEȚII
În momentul în care alegi să cumperi unul dintre apartamentele din complexul rezidențial DIMINEȚII din cartierul Frumoasa Iași, alegi să te bucuri de priveliști frumoase și inspiraționale în fiecare zi. Datorită faptului că amplasamentul acestui ansamblu de locuințe este situat într-o zonă unde clădirile din jur au un regim redus de înălțime, priveliștea nu va fi obstrucționată de alte imobile aflate în apropiere.
În acest mod, vei putea să te bucuri de fiecare răsărit de soare și de fiecare apus direct din locuința ta, fără a simți că locuiești într-un cartier prea aglomerat. Dimpotrivă,prin prisma locației aproape de natură, priveliștea de care te poți bucura va fi una foarte frumoasă în orice anotimp.
Având în vedere că în oferta de apartamente de la DIMINEȚII se regăsesc inclusiv imobile dedicate pentru persoanele care lucrează de acasă, această posibilitate de a avea o priveliște frumoasă și relaxantă direct din spațiul alocat pentru birou este cu certitudine un mare plus pentru creativitate și pentru eficiența în activitățile specifice.
Grăbește-te să alegi apartamentul visurilor tale
Apartamentele în complexul rezidențial DIMINEȚII au fost deja puse la vânzare și prin prisma locației și a facilităților oferite sunt de mare interes pentru persoanele care vor să investească într-o locuință modernă într-o zonă foarte atractivă a Iașului.
Dacă vrei să te numeri printre persoanele care intenționează să se bucure de confortul și de întreaga paletă de facilități din acest ansamblu de locuințe, la care se adaugă locația pitorească și priveliștea frumoasă, atunci te așteptăm cât de curând la biroul de vânzări situat pe Str. Dimineții nr.32 sau telefonic la numărul de contact +40 33 222 81 34.
Pentru mai multe detalii privind planimetriile și compartimentarea apartamentelor DIMINEȚII sau pentru alte detalii suplimentare privind proiectul imobiliar poți accesa diminetii.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 51