Concedii cu preturi reduse pentru ieseni la Targul de Turism Vacanta de la Iasi

0
75

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania organizeaza la Palas Mall Iasi, in perioada 18 – 20 martie, Targul de Turism “Vacanta”, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul tarii, in cadrul caruia pachetele de concedii vor avea reduceri intre 10 şi 30 la suta.

Vor participa agentii de turism, hotelieri, autoritati locale, companii aeriene, cu destinatii si oferte de vacanta in tara şi in strainatate, iar cei care işi doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

Sunt zeci de destinatii de vacanta pentru care se anunta oferte: Turcia, Spania, Grecia, Malta si altele mai mult sau mai putin exotice.

Este cea de-a patra editie a targului de turism şi ne-am propus sa venim in intampinarea vizitatorilor cu pachete de vacanta complete şi cat mai diverse. si anul acesta mentinem preturile cat mai scazute, fiind inca in perioada de early booking. Principalele destinatii de vacanta de vara sunt: Grecia Continentala cu Riviera Olimpului şi Halkidiki, Grecia Insulara cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos, şi Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, Romania, Spania, Italia, Croatia, Muntenegru şi Portugalia”, a spus Alexandru Nanescu, Presedinte Regiunea ANAT Nord Est.

Programul targului va fi in intervalul orar 10.00 – 22.00, accesul fiind gratuit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here