Concert caritabil pentru copiii ucraineni la Opera Iasi

0
63

Ziua Copilului va fi sărbătorită într-un mod special la Opera Națională Română din Iași. Teatrul liric ieșean va susține pe 1 iunie, de la ora 18:30, un concert caritabil dedicat copiilor ucraineni. Intitulat „Voci pentru pace”, spectacolul își propune să strângă fonduri pentru reconstrucția școlilor din Ucraina și pentru sprijinirea elevilor ucraineni refugiați în România.
Reprezentația va fi susținută de un invitat special, tenorul spaniol Jorge Puerta, soliști și balerini ai Operei ieșene, Corul Operei Naționale Române din Iași (dirijor: Manuel Giugula), Corul de Copii al Municipiului Iași (dirijor: Raluca Zaharia) și Orchestra de Tineret a Iașului (dirijor: Virgil Popa).
Împreună cu Universitatea Națională de Arte din Iași, Colegiul Național de Artă Iași și Ateneul Național din Iași, Opera Națională Română din Iași s-a alăturat unei campanii umanitare lansată de Fundația Serviciilor Sociale și sprijinită de Confederația Patronală UGIR, Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR, Asociația Română de Literație, companiile AGEO Events, Avisso, Biocomp și Uniunea Ucrainenilor din România. Personal, sunt onorat să urc pe scenă în spectacolul caritabil dedicat copiilor ucraineni, care nu trebuie să-și oprească drumul educațional, în ciuda faptului că suferă enorm în această perioadă cumplită” a declarat managerul interimar al Operei Iași, Andrei Fermeșanu.
Biletele de intrare la evenimentul de peste o săptămână pot fi achiziționate accesând https://app.eventway.io/e/concert-caritabil-voci-pentru-pace, unde se pot face și donații de către persoane juridice. Persoanele fizice pot face donații pentru copiii ucraineni și pe https://fundatiabethany.galantom.ro/p/VocipentruPace
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 − = 81