Concert de Anul Nou al Filarmonicii, sambata, la Palas

0
66

Ansamblul Palas le va oferi ieșenilor și nu numai o agendă bogată de evenimente și în 2019, care va debuta în această sâmbătă, cu un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Ritmurile simfonice încântătoare îi vor acompania pe cei veniți la cumpărături și vor marca începutul noului an.

Prima zi de sâmbătă din 2019 va fi una muzicală, la Palas. Așa cum și-a obișnuit deja clienții, noul an debutează cu un spectacol vocal-simfonic grandios. Pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, Atriumul va fi învăluit de atmosfera de sărbătoare oferită de un regal al muzicii clasice. Orchestra simfonică și Corul academic „Gavriil Musicescu” îi așteaptă pe ieșenii de toate vârstele la „Concert de Anul Nou”. Este modul prin care ansamblul Palas și Filarmonica de Stat „Moldova” Iași sărbătoresc începutul lui 2019, alături de melomani.

Sub bagheta dirijorului Jozsef Horvath, instrumentiștii vor interpreta fragmente din lucrări celebre, în timp ce artiștii din cadrul Corului academic „Gavriil Musicescu”, coordonați de dirijor Doru Morariu, vor da voce unor partituri apreciate și cunoscute de iubitorii muzicii simfonice și nu numai.

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here