Concert de operă cu prilejul Zilei Naționale a României

0
70

Opera Națională Română din Iași va marca Ziua Națională a României printr-un concert de operă. Spectacolul de pe 1 decembrie va avea loc la Palatul Braunstein, cu începere de la ora 18:30. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

„Pentru a celebra o zi cu profunde simboluri, Ziua Națională a României, am pregătit un concert de operă, care va avea un program special. Publicul va putea urmări arii, duete și pagini orchestrale celebre din creații românești de referință, în interpretarea unor soliști apreciați și artiști instrumentiști îndrăgiți din cadrul colectivului nostru” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.

Luna viitoare, spectatorii se mai pot întâlni cu artiștii teatrului liric ieșean în alte zece reprezentații, care vor fi găzduite de Sala Mare, după următorul program: 7 decembrie, ora 18:30 – „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini; 19 decembrie, ora 18:30 – „Bal mascat”, de Giuseppe Verdi; 21, 22 și 23 decembrie, de la orele 17:00 și 19:30 – Magia Crăciunului; 29 și 30 decembrie, de la ora 18:30 – „Liliacul”, de Johan Strauss – fiul.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here