Concert Nicole Cherry in Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans pentru Tineret „Iaşi Junior Fest”!

0
76

Vineri, 9 octombrie 2015, la Iasi va debuta Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans pentru Tineret „Iaşi Junior Fest”! Festivalul va avea loc în zilele de 9 și 10 octombrie 2015 și este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Susţinerea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică şi Socială (APSIDES) și Primăria Municipiului Iași. Deschiderea oficială a manifestării va avea loc vineri, 9 octombrie 2015, de la ora 16.00, pe esplanada Halei Centrale. La eveniment vor participa peste 100 de copii din Iaşi, Chişinău şi Cernăuţi, mulţi dintre ei fiind laureaţi ai unor concursuri de prestigiu de muzică şi dans din ţară şi din străinătate. Pe aceeaşi scenă, sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 17.00, spre încântarea publicului de toate vârstele, celebra şi foarte tânăra cântăreaţa Nicole Cherry va susţine un super concert live. Festivalul se va încheia cu premierea participanţilor şi cu un foc de artificii.
De asemenea, vineri, 9 octombrie 2015, de la ora 18.00, va avea loc și primul din cele trei concerte ale Festivalului de Muzică Populară „Sărbătoare în cartierul tău”. Pe scena special amenajată pe Esplanada Oancea din Tătărași, Primăria Municipiului Iași îi așteaptă pe ieșeni și pe vizitatorii orașului la un concert de muzică populară susținut de Ansamblul folcloric „Doina Carpaților” condus de Marinică Botea. Vor cânta Laura Lavric, Ștefan Pintilie, Claudia Martinică, Ștefan Diaconița, Constantin Bahrim, Cristinel Iordăchioaiei, Mădălina Talpeș, Bianca Martinică și Marinică Botea.
Cea de-a XXIV-a ediţie a Sărbătorilor Iașului continuă vineri, 9 octombrie 2015, cu „Student Bazaar Coolture” (în Piața Națiunilor – UMF Iași) și Festivalul folcloric „Trandafir de la Moldova” (la Casa de Cultură a Studenților) și va mai include o serie de activități turistice și culturale, concerte în aer liber și dezbateri, precum și concursuri școlare și manifestări academice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here