Concert Paula Seling, in cadrul Festivalului International “Gavriil Muzicescu” si Global Village, in week-end, la Palas

0
51

Sfârșitul de săptămână aduce noi propuneri de a petrece timpul liber la Palas. Concert coral de copii cu prezența interpretei Paula Seling, incursiune multiculturală Global Village, teatru de păpuși și premii la cumpărături îi vor încânta pe cei care vor veni în week-end, în ansamblul din inima orașului.

Vineri, 7 iulie 2017, de la ora 18.30, publicul din parcul Palas va fi încântat cu un spectacol susținut de absolvenții Școlii Populare de Artă din Iași. Tinerii pasionați de tradițiile românești vor împărtăși din talentul lor celor prezenți, prin intermediul unor recitaluri de muzică folclorică. Totodată, vor oferi și o prezentare a dansurilor populare.

Sâmbătă, în parcul Palas va continua seria reprezentațiilor din cadrul Festivalului – Concurs Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”. De la ora 19.00, iubitorii muzicii se vor delecta cu un concert internațional extraordinar „Cantus Mundi”, susținut de coruri de copii participante la festival. Invitate speciale vor fi îndrăgita interpretă Paula Seling și Anna Ungureanu, dirijorul Corului Național de Cameră Madrigal.

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, prichindeii vor avea prilejul de a se amuza alături de marionete. Teatrul de Păpuși „Așchiuță” va susține o nouă reprezentație, care le va dezvălui celor mici pățaniile unor personaje amuzante.

Tot duminică, de la ora 17.00, parcul Palas va găzdui Global Village, eveniment sub forma unei incursiuni multiculturale. La această ediţie, cei care vor să descopere culturile altor popoare vor călători, preț de câteva ore, în peste 20 de țări simultan. Cei interesați vor putea afla despre tradițiile din diferite colțuri ale lumii, prezentate de studenți străini. Tinerii îi vor încânta pe curioși cu obiceiuri reprezentative zonelor din care provin, muzica şi dansurile specifice, dar şi cu mâncăruri tradiţionale. Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume.

În plus, până pe 16 iulie, cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall sunt răsplătite cu premii estivale. Marele norocos, desemnat prin tragere la sorți, va câștiga o vacanță de neuitat în Zanzibar, pe fascinantul continent african. Mult râvnitul premiu, în valoare de 3.900 de euro, include, pe lângă sejurul pe plajele idilice de la malul Oceanului Indian şi un safari palpitant, în doi.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here