Concurs IMPACT FM: un ziarist local pleacă la munte!

0
44

Impact FM organizează un concurs de o zi pentru ziariștii din zona Moldovei și Bucovinei, “Provocarea zilei”!

Acum ai ocazia să câștigi și tu un weekend în Bucovina, all inclusive! Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol despre concursul săptămânal Weekend în Bucovina, organizat de Impact FM, pe care să îl publici în ziarul la care lucrezi ( se acceptă și varianta online). Concursul este valabil doar pentru publicarea de mâine, 31 martie 2017.

 În articol trebuie să surprinzi date generale despre concurs, ce trebuie să faci pentru a participa și o descriere generală a postului de radio Impact FM.

Textul de impact  va fi premiat cu un weekend pentru doi în Bucovina, care include transportul, cazarea și toate cele trei mese.

Pentru a fi validat articolul, trebuie să ne trimiti pe adresa de mail sau pe pagina de facebook Impact FM  România link-ul paginii online în care se găsește publicația sau o fotografie din ziarul tipărit.

Detalii despre Weekend în Bucovina găsești pe site-ul www.impactfm.ro la secțiunea Public Media sau Concursuri și pe pagina de facebook Impact FM România. Nu mai sta pe gânduri și mult succes! Înscrierile au loc, până la ora 23:59, 31 martie 2017.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 − = 21