Concurs Internațional de Estetica la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași

0
83

Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași, este și anul acesta, gazda Concursului  Internațional de Estetica – ”Tradiții în arta coafării” aflat la a treia ediție, concurs ce se va desfasura în perioada 25-26 februarie 2020.

Invitați sunt elevi și cadrele didactice de la Colegiul ”MondoStud Art” Chișinău, Republica Moldova și de la Colegiul Tehnic  de Comunicații ”N. V. Karpen” Bacău.

Concursul va avea ca temă ”Coafuri de seară pentru Balul Dragobetelui” și va fi urmat de o prezentare Master-Class susținută de elevii Colegiului ”MondoStud Art” Chisinau  – pe domeniu cosmetologie, machiaj și manichiură.

Scopul concursului, este de a realiza schimburi de bune practici între elevii scolilor partenere. Aceștia își vor demonstra abilitățile, competențele, deprinderile de execuție specifice meseriei de stilist,dragostea pentru frumos care implică creativitate și imaginație.

Vor fi invitați și reprezentanții partenerilor economici de specialitate, cu care colegiul are strânse legături de colaborare, care vor juriza lucrările elevilor.

Această întâlnire se va finaliza cu parada coafurilor realizate în timpul concursului, premierea și cu o serbare cu tematică populară în spiritul sărbătorii Dragobetelui. 

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here