Constantin-Adrian Blanaru, numit oficial subprefect de Iasi!

0
80

In sedinta de Guvern de astazi, a fost emisa o hotarare privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Iași de către Blănaru Constantin-Adrian. Nominalizarea acestuia la functia de subprefect a fost anuntata de PSD inca de la jumate lunii trecute, imediat dupa demisia ultimului subprefect de Iasi, Valentina Iosub.

Constantin-Adrian Blanaru este salariat al ANAF Iasi, fost director general in cadrul Directia Generale Tehnice si Dezvoltare a Primariei Iasi, de unde a plecat, prin demisie, in septembrie 2017.
Blanaru s-a nascut la 13 septembrie 1972 si a absolvit, in 1996, “Finante si Banci” la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Stiinte EconomiceDetine diploma de Doctor in domeniul Relatii economice internationale, obtinuta la aceeasi universitate, avand numeroase stagii de pregatire in strainatate. Sotia sa lucreaza intr-o institutie bancara din Iasi.

A mai lucrat ca si consilier superior in cadrul Biroului Control si Indrumare la Unitatile din subordinea Consiliului Judetean Iasi, apoi in cadrul Compartimentului Pregatire Profesionala – Serviciul Resurse Umane Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi sau ca director general al Directiei Generale Tehnice si Dezvoltare Municipiul Iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here