Consultatii medicale gratuite oferite copiilor din Iasi, la cabinetul parlamentar al doctorului Burlea

0
57

Senatorul UNPR Marin Burlea, președinte al Societății Române de Pediatrie,  va  oferi astazi, începând cu ora 9.00, consultații medicale gratuite pentru copii, la sediul cabinetului parlamentar, vis-à-vis de Gara Internațională. Consultațiile sunt oferite cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

UPDATE

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, peste 30 de micuți au trecut pragul cabinetului parlamentar, unde au fost primiți de un clov, cu baloane jocuri și face-painting.

Am desfășurat consultații clinice, ecografii complete, iar celor care necesită tratament le-am prescris rețete. Sunt în elementul meu, sunt medic pediatru și m-am gândit ca, în calitate de senator, să fac ceva profesinal pentru comunitate, ceva ce este la îndemâna mea.  Este un motiv de bucurie, un motiv de satisfacție pentru mine, dar și un mod de a relaționa cu ieșenii”, a declarat senatorul UNPR Marin Burlea.

Totodată, luni, 1 iunie, Organizația de Femei UNPR Iași în parteneriat cu asociațiile ”Pantera Roz”, ”DCS Events” și ”Academia celor mici” vor desfășura, în parcul Copou, o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Astfel, cei mici vor avea parte de concursuri cu premii, karaoke, dans cu mascote, baloane și face-painting.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 27