Consumatorii ne semnalaza – preparate imputite si evaziune fiscala la ordinea zilei, in magazinele Vascar din Iasi

0
74

Producatorul vasluian Vascar este acuzat de consumatori ca vinde produse expirate prin intermediul lantului de magazine deschise pe raza municipiului Iasi. Ultima reclamatie vizeaza magazinul Vascar din strada Petre Tutea (Nicolina), acolo unde, peste produse iesite din garantie, consumatorii acuza si o practica care ar trebui sa faca obiectul unor controale din partea inspectorilor ANAF.
Am cumpărat niște tobă de la VASCAR Nicolina, iar cand am desfacut pachetul am constat ca acest produs are un miros groaznic, acru. Nu este pentru prima dată când cumpăr de la ei un produs expirat. În plus nu eliberează bonuri fiscal, dar au cameră de supraveghere și se poate verifica activitatea din magazine. Ieri am lăsat 28 de lei fără să primesc bon. In primul rand, e vorba de sănătatea oamenilor și sunt destui care vin în oraș, cumpără și se întorc acasă la zeci de kilometri. Ei nu au nici o posibilitate să ia vreo măsură, ba poate de foame mai și consuma produsul”, a declarat ieseanca Gioconda Cislariu.
Reporterii AgoraPress au incercat sa obtina un punct de vedere din partea conducerii Vascar, dar la numerele de telefon puse la dispozitie pe pagina companiei nu a raspuns nimeni.
Magazinul Vascar din Nicolina a fost inaugurat in urma cu 2 ani, investiția ridicandu-se de peste 45.000 euro. Acesta este al 6-lea Vascar din Iași.
În prezent, rețeaua de magazine Vascar numără 22 de unități comerciale în regiunea Moldovei.
Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc care se marketeaza pe piata nationala prin mesaje de genul “ Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate”. Din cate sustin consumatorii, ce este in galantare difera radical de enunturile din politica de marketing.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 26