Contorizarea individuala, unica solutie pentru a face economii pe timp de iarna si a avea independenta 100% fata de vecini

0
66

Echipa Veolia Energie Iasi, alaturi de Mihai Mereută, presedintele Ligii nationale a asociatiilor de proprietari “Habitat”, Tatiana Musteată, directorul executiv al Ligii “Habitat”, si Bogdan Panțiru, reprezentantul ANRSC Nord – Est, a efectuat, zilele acestea, o vizita la 3 dintre blocurile unde se executa in prezent lucrari de contorizare individuala cu distributia pe orizontala.

Am discutat atat cu reprezentantii asociatiilor de proprietari, cat si cu locatarii celor 3 blocuri: bloc T6 – tronson 1 de pe str. Strapungere Silvestru 31, bloc F (1001 articole) – scara B din Podu Ros si bloc Z6 – scara B de pe str. Decebal 4A. Concluzia a fost una singura: noua solutie propusa de Veolia la Iasi are avantaje clare, atat din punct de vedere financiar, cat si tehnic: independenta 100% fata de vecini, contorizarea exacta a consumului individual, economii de costuri, apa calda non-stop, reglarea temperaturii din fiecare camera, instalatii noi si eficiente energetic, zero riscuri pentru sanatatea si siguranta locatarilor”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here