Cooking Show by Chef Catalin Scarlatescu la restaurantul Miraval din Palas

0
104

Bucătăria modernă este compusă din mai mulți factori: prospețimea și calitatea ingredientelor, modul de preparare, dar și platingul. Miraval, restaurantul cu specific mediteraneean, aflat la Palas, îi invită pe ieșeni să se bucure de o experiență multi-senzorială, unde Chef Cătălin Scărlătescu va pregăti o adevărată incursiune culinară, pe cât de elegantă, pe atât de gustoasă. Rezervă-ți din timp o masă, locurile sunt limitate!
Vineri, 18 noiembrie 2022, restaurantul Miraval, aflat în parcul Palas, în zona Caruselului Venețian, va fi gazda unei seri de excepție. Unul dintre cei mai renumiți Chefi din România vine să facă un cooking show special. Cătălin Scărlătescu le propune ieșenilor două tipuri de meniu pe care le pot savura la Miraval: Terină de Foie gras în crustă de nuci și fructe uscate, Black Cod cu miso mirin & Bok Choy și Mousse de ciocolată sau Terină de Foie gras în crustă de nuci și fructe uscate, Antricot de vită Uruguay & piure de cartofi cu trufe și mousse de ciocolată. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina de Facebook a restaurantului Miraval.
Seara începe de la ora 19.00, iar locurile sunt limitate, fiind necesară rezervare, care se poate face la 0790.999.449 sau la adresa de email rezervari@miraval.ro. Pe lângă explozia de culori și arome, experiența va fi completată și de muzică live. Dj John Junior va fi prezent la platane, de unde va seta mood-ul unei seri desăvârșite.
Miraval dispune de o priveliște spectaculoasă spre parcul Palas și Palatul Culturii, iar design-ul modern și avangardist ale locației vin în completarea atmosferei elegante.
Vino și trăiește experiența unei seri marca Miraval, alături de Chef Cătălin Scărlătescu, la Palas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here