Corpul de Control al Primarului a pus tunurile pe Asimionesei

0
70

Cand ai vila de jumate de milion de euro in buricul targului, obtinuta prin diverse tertipuri, ce mai conteaza niste firimituri de amenzi venite de la pupitrul central al Palatului Roznovanu?

Inainte de Saptamana Patimilor, Corpul de Control al Primarului a aplicat 30 de amenzi, printre care doua i-au fost adresate lui Ghiocel Asimionesei, patronul din umbra al publicatiei Buna Ziua Iasi. Una dintre amenzi, in cuantum de 500 lei i-a fost data pentru nerespectarea obligatiilor proprietarilor de terenuri privind salubrizarea acestora, si a facut referire la proprietatea lui Asimionesei din strada Zmeu nr. 2, peste drum de Muzeul Municipal. In aceeasi perioada, inspectorii Primariei i-au mai dat o sanctiune lui Asimionesei, in valoare de 1000 de lei “pentru nerespectarea obligatiilor proprietarilor de clădiri privind realizarea lucrărilor de reparatii si întretinere”, contraventie ce a facut referire la acelasi imobil.

Cladirea in cauza, amplasata pe 170 mp, cu un teren aferent de 560 mp, a fost cumparata de Asimionesei, din patrimoniul public, cu incredibila suma de 11.000 de lei, aceasta fiind evaluata la 250.000 de euro.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here