Corupti si prosti! Caz incalificabil la Serviciul Disciplina in Constructii, structura unde isi fac mana spagarii Primariei

0
77

Serviciul Disciplina in Constructii din cadrul Politiei Locale Iasi este una dintre cele mai corupte  si prost pregatite structuri din subordinea Primariei Iasi. O demonstreaza, in primul rand, prestatia indivizilor care s-au perindat la conducerea serviciului, printre care ii amintim pe Ionica Ciobanu – retrogradat de primarul Nichita pentru luare de mita, Stefan Avirvarei – cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, sau Adrian Ciobanu, un alt spagar care si-a dat demisia in urma unor dezvaluiri aparute in presa locala. Acest “panou de onoare” al Politiei Locale, o institutie ce ar trebui epurata de la director si pana la paznicii ascunsi in cusca de la Primaria Iasi, este completat de modul neprofesionist in care angajatii acestui serviciu pricep sa isi faca treaba. La o asociatie de proprietari din Alexandru cel Bun, de exemplu, un individ a distrus structura de rezistenta a blocului. Sesizati, politistii locali de la Disciplina in Constructii s-au deplasat la fata locului, au constatat, au somat si din acest punct, actiunea Politiei Locale a  stagnat, situatia prezentandu-se si astazi la fel ca la momentul controlului. Mai mult, o familie de locatari  a sesizat faptul ca plafonul prezinta infiltratii de apa dupa fiecare ploaie, fapt cauzat de lipsa unei bucati de internita pe care batranii care conduc acea asociatie nu au fost in stare sa o schimbe la momentul degradarii ei, in urma cu 6 ani, dar si din cauza folosirii necorespunzatoare a podului, de catre locatarii din scara vecina.

Cu privire la podul blocului care este folosit ilegal de catre doi locatari, in urma verificarilor efectuate de catre politistii locali si discutiilor avute cu locatarii si reprezentantii Asociatiei de Proprietari a reiesit faptul ca in podul imobilului au acces toti locatarii si este folosit doar pentru depozitarea unor bunuri personale. Locatarii nu au semnalat politistilor locali desfasurarea de diferite activitati prin care sa fie tulburata linistea publica(!?)”, este raspunsul agramat si halucinant al politistilor. Practic, potrivit expresiei “unde dai si unde crapa”, una se sesizeaza si alta se verifica de catre profesionistii cu 4 clase la activ din Politia Locala Iasi. In loc sa faca verificari la fata locului, sa culeaga date concludente si sa ia legatura cu familia careia ii ploua in casa, politistii s-au apucat de strans impresii pe care si le-au notat in agenda si apoi s-au spalat pe maini, vazand ca nu este rost de nici o spaga. In astfel de situatii, ce incredere mai pot avea iesenii in aceste caricaturi cu cascheta, in conditia in care coruptia si prostia le guverneaza intreaga activitate?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here