Cretini cu mintile tulburate de alcool, marfa de zi cu zi a jandarmilor ieseni

0
63

În data de 21 iulie a.c. în jurul orei 20.00, jandarmii ieşeni au intervenit în zona Păcurari  din Iaşi, unde un bărbat asculta muzică la intensitate mare, tulburând astfel liniştea publică şi deranjând ceilalţi locuitori din zonă.

Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii bărbatului fiind sancţionat cu amendă în valoare de 300 lei.

In ziua de 22 iulie a.c. în jurul orei 14.00, jandarmii ieşeni au intervenit pe str. Costache Negri, unde un bărbat adresa injurii şi expresii jignitoare la adresa unei alte persoane.

Jandarmii au intervenit pentru stoparea comportamentului antisocial al bărbatului, iar după stabilirea identităţii, acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei.

Persoana căreia i s-au adresat injurii a menţionat că bărbatul sancţionat a devenit nervos când a fost rugat şi  i-a atras atenţia să nu intre într-o zonă în care se desfăşurau lucrări şi să nu încurce muncitorii.

În data de 22 iulie a.c. în jurul orei ora 20.00, jandarmii au intervenit pe Şos. Naţională  din Iaşi, unde un bărbat consuma o băutură spirtoasă dintr-un pet, iar pe fondul consumului de alcool săvârşea în public fapte şi gesturi obscene, indignând trecătorii.

Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii, bărbatul fiind sancţionat cu amendă în valoare de 300 lei.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here