Crima înfiorătoare într-un cămin studenţesc al Universităţii „Cuza“. Si-a injunghiat mortal colegul de camera dupa ce a baut in club

0
64

Un student al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi a murit în această dimineaţă în căminul C4 din complexul Tîrguşor Copoul după ce a fost înjunghiat de un coleg de-al său de cameră. Studenții din cămin au povestit polițiștilor că dimineață au auzit scandal și că unul dintre tineri striga ”ajutor”. Cel mai probabil, susțin polițiștii, agresorul ar fi încercat să dea foc la cameră pentru a ascunde urmele
Inspectoratul Județean de Poliție Iași caută un student bănuit că și-ar fi ucis un coleg de cameră, că a rănit un altul foarte grav, ambii înjunghiați, iar apoi a încercat să dea foc camerei de cămin în care stăteau.
În dimineața zilei de luni, 9 noiembrie, în Căminul C4 din Complexul „Tîrgușor Copou“ al Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, un tânăr a murit, fiind înjunghiat, iar un altul a fost transportat în stare gravă la spital, suspect principal în acest caz fiind un al treilea coleg de cameră, care ar fi încercat apoi să dea foc camerei de cămin.
Cei doi tineri răniți au fost descoperiți de către unul dintre portari, care a văzut fumul cum ieșea pe sub ușa camerei și a intervenit cu un coleg de-al său.
„Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Momentan există un suspect pe care îl căutăm“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.
Din primele informații, studentul care a ajuns la spital este în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate și intubat.
S-a intervenit în cazul a doi tineri cu plăgi înjunghiate multiple. Unul a fost în stop și s-au încercat manevre de resuscitare, celălalt a fost tratat pentru șoc hemoragic, este intubat, are leziuni ale căilor aeriene și se află în sala de operație. A suferit leziuni înjunghiate la cap, torace, abdomen, leziune de ficate și antebraț, artera radială“, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD de la Spitalul de Urgențe „Sfântul Spiridon“ din Iași.
Reprezentanții universității au precizat că cei trei studenți erau toți în anul I, înmatriculați la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și că incidentul s-ar fi produs în jurul orei 07.00 dimineață, după ce s-ar fi întors beți dintr-un club.
Studentul care a decedat este din Republica Moldova, ceilalți doi, rănitul și presupusul agresor, sunt din județul Neamț.
Incendiul nu a fost unul de amploare și s-a stins repede. Suntem cu toții pur și simplu consternați, este o tragedie”, a declara ing. Bogdan-Eduard Pleșcan, directorul general administrativ al Universității „Alexandru Ioan Cuza“. Reprezentanții IPJ au precizat că cercetările continuă pentru a se determina toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.
Sursa: Ziarul de Iasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here