Cristi Starica, seful Directiei Piete, a preluat atribuţiile lui Florin Prunea la sefia clubului de fotbal CSMS Iasi

0
79

concediu de odihnă. In locul acestuia, seful cu atributii depline asupra sortii echipei din Copou a fost desemnat Cristi Starica, vicepresedinte al clubului si director peste pietele si onoarele din Iasi.

Conform legislaţiei în vigoare şi ţinând cont de numărul zilelor lucrate în acest an, domnul Prunea are acum dreptul la efectuarea a 15 zile de concediu de odihnă din cele 22 pe care poate să le ia în acest an. Domnului preşedinte i s-a aprobat efectuarea acestor zile de concediu, interval în care prerogativele sale au fost delegate vicepreşedintelui Cristi Stărică. Deciziile au fost comunicate reprezentantului finanţatorului echipei, Mihai Chirica, domnul primar interimar al Iaşului, fiind de acord cu hotărarea noastră”, a declarat Vasile Lupaşcu, membru al Comitetului Director al CSMS Iasi, pentru Digi24 Iasi.

”În urma unor discuții purtate cu președintele Comitetului Director, Leonida Antohi, am decis să solicit efectuarea concediului de odihnă la care am dreptul. De trei ani și jumătate, de când sunt la Iași, nu am avut nicio zi de concediu. Totodată, am solicitat delegarea atribuțiilor mele, în perioada de 21 de zile în care voi fi în concediu, unui alt membru al conducerii executive”, a declarat Florin Prunea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here