Cristian Adomniței si partenerele sale din lotul “Albumul” isi vor petrece vara in arest la domiciliu. Inca 30 de zile de arest pentru presedintele CJ Iasi

0
75

Tribunalul Iași a respins cererea avocaților celor 4 inculpați în dosarul promovării imaginii județului, de cercetare a acestora sub control judiciar.
S-a dispus, astfel, prelungirea măsurii arestului preventiv la domiciliu pentru încă 30 de zile în cazul președintelui suspendat al CJ, Cristian Adomniței, și al celorlalți 3 inculpați. Consiliul Județean s-a constituit parte civilă în acest dosar.
Respinge cererea formulata de inculpatul Adomnitei Cristian Mihai privind revocarea masurii preventive a arestului la domiciliu. Respinge cererile formulate de inculpatii Jinga Teodora, Irimescu Carmen Ingrig, Popa Letitia Elena si Adomnitei Cristian privind înlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. In baza disp.art.222 al.2 Cod procedura penala raportat la art.218 al.1 Cod procedura penala cu referire la art.223 al.2 Cod procedura penala prelungeste masura arestului la domiciliu dispusa prin încheierea nr.84/DL din14.05.2015 a judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Iasi, în dosarul nr.3195/99/2015. Va fi instiintat Biroul de Supravegheri Judiciare cu privire la prelungirea masurii arestului la domiciliu fata de inculpatii Jinga Cristina Teodora, Irimescu Carmen Ingrid, Popa Letitia Elena si Adomnitei Cristian. În baza disp.art.275 al.3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat ramân în sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la comunicare”, se arata in motivarea instantei de judecata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here