Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD: Spitalul mobil este al comunității!

0
69

Am constatat cu stupoare că un lider local se luptă din toate puterile pentru a nu funcționaliza o investiție a comunității. În cei peste 16 ani petrecuți în zona de administrație și în cei peste 25 de ani din zona de business nu am întâlnit o astfel de situație.

Este inacceptabil să te lupți mai bine de un an cu pandemia de Covid, să ai în curte un spital modern, dotat, pregătit să facă față situațiilor de urgență și tu să nu vrei să îl funcționalizezi. Din momentul în care mandatul a fost preluat de conducerea liberală, nu am simtit macar o singură dată că se doreste funcționalizarea spitalului de la Lețcani. Asta dincolo de tot boicotul facut de PNL la finele mandatului trecut, in plina pandemie, cu referire la acest proiect.

Nu pot să cred că  timp de 5 luni, actualul președinte al CJ, Costel Alexe, si apropiatii sai nu a fost în stare să găsească soluții pentru rezolvarea unor probleme, care apar la orice investiție, cu atât mai mult la o astfel de unitate medicală, achiziționată în procedură de urgență pentru a salva vieți omenești. Înțeleg foarte bine politica liberală din Podu Roș. Ceea ce nu înțeleg este că alegerile s-au terminat, dar, cu toate astea, Costel Alexe și Marius Dangă continuă să se războiască cu un dușman inexistent, precum Don Quijote si Sancho Panza cu morile de vant.

Spitalul mobil de la Lețcani nu este al PSD-ului. A fost construit pentru a servi intereselor comunității și pentru a degreva celelalte spitale ieșene, cu adresabilitate regională, astfel incat toti pacientii, indiferent de afectiune, sa poata fi tratati corespunzator. Acum, dvs. reprezentați interesele executive ale comunității ieșene. Ocupați-vă de proiect! Nu vă mai plângeți ca niște domnișoare, când la Cîțu, când la Orban, când la ministrul Sănătății, cerand interventiile  Corpurilor de control și ale altor instituții de verificare, pentru a va justifica neimplicarea. Fiți bărbați, domnilor și acceptați ideea că timp de 4 ani la Consiliul Județean s-a muncit! Din toate punctele de vedere. S-au făcut drumuri, s-au modernizat spitale, s-au reabilitat unități de cultură, a fost extinsă rețeaua de apă și canalizare. Unele dintre aceste proiecte le-ați primit pe tavă.  Cand e vorba de treaba, va plangeti la Primul-ministru, la Curtea de Conturi, iar cand e vorba de functii si avantaje, deveniti „animale politice”. Nu ați arătat până acum, decât că știți să aveți grijă de camarila politică și de propriile interese. Unele dintre ele devenind, între timp, penale.

Lasati la o parte orgoliile politice si treceti la treabă! Se implineste o jumătate de an și contul realizărilor și al faptelor este aproape minim.

Cristian Stanciu, lider de grup al consilierilor județeni PSD din Consiliul Județean Iași,                                                        vicepreședinte al PSD Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here