CTP Iasi angajeaza si scolarizeaza personal pentru meseriile de vatman, sofer si electrician

0
54

In cursul acestei luni, Compania de Transport Public Iaşi  organizeaza o selectie de angajare pe mai mute posturi, precum si o sesiune de caificare pentru unele posturi vacante. Astfel, in data de  25 septembrie 2019, orele 9.00, CTP recruteaza candidaţi pentru şcolarizare în meseria de sofer autobuz.  Condiţii obligatorii : vîrsta minimă 24 ani; studii minime: 10 clase şi curs calificare/scoală profesională; apt medical și psihologic; permis de conducere min. categoria B. Persoanele interesate să obţină permis categoria D pot depune solicitările însoţite de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii si certificate de calificare sau atestate profesionale, cazierul judiciar și cazier rutier (ultimii 5 ani). Relatii suplimentare se pot obtine prin email: mru@sctpiasi.ro şi la telefon 0332.404709.  Termenii si condițiile de școlarizare pot fi consultate pe site: www.sctpiasi.ro.

Totodata, CTP organizeaza in aceasta perioada, selectie în vederea ocupării posturilor vacante de şoferi autobuz și vatmani. Candidatii vor trebui sa fie absolvenţi de şcoală profesională sau 10 clase şi curs calificare; sa aiba permis de conducere cat.D şi atestat profesional transport persoane pentru soferi; cat.Tv pentru vatmani si sa fie apti medical şi psihologic. Dosarul de înscriere la selecţie va conţine: cerere de participare la selecţie, CV, recomandări, cazier rutier (ultimii 5 ani) si judiciar, precum şi xerocopii după: cartea de identitate, certificat de naştere, diploma de studii, certificat de calificare, permis de conducere si atestat profesional transport persoane .

Nu in ultimul rand, CTP organizează selectie în vederea ocupării posturilor vacante de electricieni exploatare centrale si statii electrice. Condiţiile  de participare la selecţie sunt: 10 clase şi curs calificare/ şcolă profesională în domeniu; apt medical şi psihologic. Dosarul de înscriere la selecţie va conţine CV, actele de stare civilă şi studii, certificat calificare şi cazier judiciar.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 38