„Cu capu’n nori”, premieră marca Daniel Onoae la Ateneul Iasi

0
73

Spectacolul de teatru „Cu capu’n nori”, pus în scenă la Ateneul Național din Iași, va avea avanpremiera pe 13 februarie 2020, de la ora 19.00. Comedia amoroasă este regizată de actorul Daniel Onoae și prezintă o călătorie reală pe tărâmul dragostei. Iubitorii de teatru pot urmări spectacolul și vineri, 14 februarie 2020, de la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

„Am vrut să luăm o bucată din cotidian și să o împletim pe scenă. Vă invităm să gustați, împreună cu noi, una dintre cele mai naturale mâncăruri, privindu-ne în ochi. Să vă lăsați purtați, pentru câteva clipe, de naturalețea și firescul pe care vi-l propunem. Ce înseamnă iubirea? Habar n-am.. cu siguranță vom afla că iubirile sunt diferite”, a menționat regizorul spectacolului, Daniel Onoae.

Din distribuţia producţiei fac parte actori ai Ateneului Național din Iași: Erica Moldovan, Codrin Dănilă și Gelu Ciobotaru. Scenografia este semnată de Alina Dincă-Puşcaşu.

Daniel Onoae, actor în trupa de teatru a Ateneului, a mai montat spectacolul „Atenție, aterizăm”, adaptare după celebra comedie franțuzească de situație „Boeing Boeing” de Marc Camoletti și comedia „Scandal în culise”, adaptare după Michael Frayn. Spectacolele sunt programate tot în această lună, la Ateneul Național din Iași.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.ateneuiasi.ro, ori de la Casieria Ateneului, la prețul de 20 de lei.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here