Cu Easter EGGstravaganza totul este la superlativ in Palas: peste 2.000 de cadouri oferite pe loc

0
79

Lasă primăvara să te inspire! Palasul este cuprins de parfumul florilor de sezon, de atmosfera vibrantă a sărbătorilor pascale, dar și de entuziasmul „iepurașilor” de Paște, care pregătesc din timp cadouri pentru cei dragi. Fiecare dintre acestea ne-au inspirat, așa că am dat startul campaniei Easter EGGstravaganza, iar tu poți câștiga premii incredibile, la cumpărături, în fiecare zi, până pe 14 aprilie 2023.
Timpul petrecut alături de familie, atmosfera de la masa de Paște, bucuria de a oferi zâmbete și momente pline de bucurie, despre asta este Easter EGGstravaganza. Sărbătorile acestea, cu Palas, totul este la superlativ! Și pentru că tu ai grijă la fiecare detaliu și ești unul dintre cei mai harnici „iepurași”, Palas are grijă ca darul pentru tine să fie cu totul special.
Dacă până pe 14 aprilie, la o sesiune de shopping, bonurile tale au cumulat suma de 500 de lei, primești pe loc un cadou extravagant și ești înscris automat în marea tombolă, unde 14 norocoși vor câștiga câte un parfum de la Beautik Haute Parfumerie. Extragerea va avea loc pe 24 aprilie 2023, iar cei 14 câștigători vor fi anunțați pe http://www.palasmall.ro/ . Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul campaniei, postat pe site-ul Palas Iași.
Ce trebuie să faci ca să intri în posesia premiilor? Vii cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat în zona Guess.
Premiile zilnice sunt destinate întregii familii, astfel că poți primi vouchere pentru produse de skin care și make-up de la The Make-up Shop și Kiehl`s, delicii de la restaurantul Noodle Pack, accesorii din Meli Melo, bijuterii de la magazinul Paradis Jewelry , aranjamente florale de la Queen Concept Store, jocuri de la Happy Color, dar și iepurași de pluș și alte cadouri. În total, peste 2.000 de premii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here