Cu un grad de ocupare sub 10%, seful CJ Iasi vrea sa extinda afacerea TransAgropolis si in Republica Moldova

0
58

Consiliul Judetean Iasi a organizat astăzi o nouă licitație pentru închirierea spațiilor de depozitare și de birouri de la TransAgropolis. In urma acesteia au fost inchiriate 2 spații de depozitare cu temeperatură controlată de 86.45 mp și un spațiu de depozitare cu temperatură controlată de 92.20 mp, totalizand 265.1 mp, adică 16,27 % din totalul spațiului existent pentru inchiriere la TransAgropolis (1629,3 mp).
Prețul cu care au fost cștigate licitațiile este de 2.89 euro/mp. Tariful de pornire a fost de 2.5 euro/mp.
Important pentru noi este că parcul va incepe să funcţioneze. Suntem siguri că in continuare lucrurile vor merge bine. Sper ca incet, incet acest parc să se populeze in intregime. Este o investiție utilă pentru județ. Există acum șansa ca producatorii autohtoni să-și comercializeze produsele agricole in extrasezon, la prețuri mai bune, dar şi de a intra pe piața hypermarketurilor. O să incercăm anul viitor să mediatizăm cat mai mult acest proiect și in Republica Moldova și Ucraina. Nu mai există acum presiunea timpului” a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.
In cadrul Transagropolis au fost amenajate 10 celule frigorifice cu suprafeţe cuprinse intre 65,75 şi 92,2 mp, 27 de birouri cu suprafeţe cuprinse intre 8,7 şi 30,3 mp şi un showroom de 416 mp.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here