Cultul personalitatii prinde radacini la Ateneu. In locul unor acte de cultura, directorul institutiei monteaza urne pentru Crucea Rosie

0
67

De la schimbarea managerului Ateneului Tatarasi, institutia nu a excelat in prezentarea unor premiere teatrale sau alte evenimente notabile. In schimb, tenorul lui Beatrice Rancea, pentru a umple timpii morti dar remunerati din banul public, isi cauta de treaba in afara Ateneului si, culmea, chiar gaseste. Ultima realizare a acestui individ este implicarea in actiunile Crucii Rosii, fara nicio legatura cu functia pentru care este platit.

A fost semnat acordul de parteneriat dintre Ateneul Tătăraşi şi Crucea Roşie Română – Filiala Iaşi. Organizaţia umanitară va amplasa o urnă în foaierul instituţiei, iar spectatorii vor putea contribui la proiectele iniţiate de către aceasta. Prin acest angajament Ateneul Tătăraşi îsi reconfirmă implicarea şi necesitatea nu doar culturală în viaţa cetăţenilor municipiului Iaşi de aproape un secol încoace. Tot cu această ocazie solistul de operă Andrei Apreotesei, Directorul Ateneului Tătăraşi, a devenit membru al Crucii Roşii Române”, se arata intr-un comunicat al institutiei din Tatarasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here