Cumpără apartament și primește toți banii înapoi dacă investiția nu este una rentabilă la darea în folosință

0
176

În premieră, dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO, lansează o ofertă fără precedent pe piața imobiliară din România – primește toți banii înapoi dacă investiția nu este una rentabilă la momentul dării în folosință a imobilelor în ansamblul rezidențial DIMINEȚII Iași. Acum ai posibilitatea să cumperi unul sau mai multe apartamente și dacă prețul imobilului nu a crescut sau chiar s-a micșorat la darea în folosință, dezvoltatorul îți restituie întreaga sumă achitată (conform punctului adițional inclus în contract), fără comision ascuns sau oricare alte rețineri din suma investită.

https://youtu.be/QrqABn2kLi8?si=iEIZ4_SBqZLangql 

 • Siguranța investiției

În situații nepredictibile ai garanția că investiția ta inițială într-un apartament la DIMINEȚII by INAMSTRO este în siguranță. Indiferent dacă piața imobiliară se confruntă cu un declin sau o criză, vei avea posibilitatea să recuperezi întreaga sumă investită. Această garanție este un scut eficient împotriva fluctuațiilor imprevizibile.

Când vine vorba de a achiziționa un apartament, investitorii caută întotdeauna cea mai bună oportunitate, dar rămân mereu cu ochii pe factorul de risc. Înțelegând această preocupare, dezvoltatorul imobiliar vine cu o ofertă unică pentru a garanta un grad neegalat de siguranță în investiția imobiliară. Cum funcționează? Este simplu și clar: Achiziționează unul sau mai multe apartamente în cadrul ansamblului rezidențial DIMINEȚII și, în cazul în care prețul imobilului nu a crescut sau chiar a diminuat la momentul dării în folosință, dezvoltatorul îți va returna întreaga sumă achitată, conform punctului adițional inclus în contract. 

Riscuri zero, oportunități maxime pentru investiția în ansamblul DIMINEȚII — 100% din banii achitați sunt primiți înapoi dacă investiția nu este rentabilă în timp. Află beneficiile acestei oferte unice:

 • Evitarea volatilității pieței imobiliare

Beneficiind de această ofertă ai posibilitatea să eviți schimbările bruște și neprevăzute ale prețurilor la imobiliare, precum și stresul asociat cu aceste. Astfel, poți investi într-un imobil stabil și cu predictibilitate. 

 • Certitudinea lichidității investiției

Beneficiezi de certitudinea faptului că nu vei avea blocate sumele investite dacă sectorul imobiliar nu va fi rentabil economic la darea în folosință a apartamentelor. Așadar, nu trebuie să îți faci griji cu privire la lichiditatea investiției tale. Vei putea recupera întreaga sumă investită dacă sectorul imobiliar nu se dezvoltă în direcția dorită.

 • Investiție într-un complex modern 

Investind în apartamentele moderne și confortabile din ansamblul DIMINEȚII, te bucuri de un stil de viață adaptat cerințelor contemporane cu o experiență de viață îmbunătățită. ZERO RISCURI și avantaje multiple.

 • Garanția de restituire a investiției

Pe lângă toate avantajele, ai garanția că vei primi înapoi întreaga sumă investită în cazul în care prețul apartamentului tău nu crește sau chiar scade la momentul dării în folosință — indicată în contractul de vânzare-cumpărare.

 • Oportunități fără riscuri

Această ofertă unică îți deschide multiple oportunități fără ca riscul să mai fie o constantă și fără teama de a avea pierderi financiare. Profită de toate avantajele unui apartament modern, într-un ansamblu rezidențial de calitate.

Mai mult, INAMSTRO oferă garanția păstrării prețurilor indicate în contract chiar dacă prețurile de piață cresc. 

În contextul în care majoritatea dezvoltatorilor preferă să majoreze prețurile apartamentelor din diverse motive, cum ar fi creșterea costurilor la materiale, ceea ce poate duce la achitarea unei diferențe suplimentare de către cumpărători. Aceste situații frecvente pot cauza incertitudini, dat fiind faptul că prețul final nu poate fi anticipat cu exactitate. În schimb, achiziționând apartament în ansamblul DIMINEȚII by INAMSTRO, ai garanția prețului stabilit în contractul de vânzare-cumpărare. Dezvoltatorul nu va cere plăți suplimentare pentru imobilul tău. 

Așadar, ești protejat în fața fluctuațiilor de preț: în cazul în care prețurile scad, vei primi înapoi întreaga sumă investită. Și dacă prețul crește, nu vei suporta costuri suplimentare, deoarece îți oferim garanția prețului fix prin contract.

Ansamblul rezidențial Dimineții vine cu o serie de facilități, printre care se numără: 

 • materiale de construcții în conformitate cu standarde riguroase de calitate
 • două ascensoare de ultimă generație la fiecare scară
 • izolare eficientă fonică și termică în locuințe
 • locuri de parcare subterane și supraterane suficiente
 • acces securizat pe teritoriu
 • conceptul unui mediu fără bariere ce asigură accesul comod în spațiile comune
 • supraveghere video și iluminare avansată
 • parcări pentru biciclete la fiecare scară
 • vederi spectaculoase datorită regimului redus de înălțime al clădirilor din jur
 • locație idilică și pitorească între două mănăstiri și alte beneficii. 

Pentru a afla mai multe despre această oportunitate unică, vizitează biroul de vânzări, situat pe strada Dimineții nr. 32, Iași. Acolo poți vizualiza planimetriile 3D și alege apartamentul care corespunde așteptărilor tale. Alege să investești într-un viitor solid și confortabil, cu avantajele inedite oferite de ansamblul rezidențial DIMINEȚII. Pentru mai multe detalii ia legătura cu reprezentantul departamentului de vânzări, folosind următoarele date de contact de mai jos: +40 33 222 81 34.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here