Cursa Tarom Iasi-Otopeni, anulată din cauza vremii nefavorabile

0
53

Companiile aeriene Tarom și Rynair au anulat o serie de curse programate să decoleze pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, din cauza condițiilor meteo nevaforabile, potrivit datelor actualizate transmise, vineri, de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).
Astfel, compania Ryanair a anulat cursele 435/436 Timișoara — București — Timișoara, iar Tarom zborurile 627/628 București — Oradea — București și 702 Iași — Otopeni, după ce anterior compania Wizz Air a anunțat anularea curselor 3001/3002 București — Londra — București, 3051/3052 București — Paris — București, 3081/3082 București — Charleroi — București și 3201/3203 București — Stockholm — București. La aceasta ora, atât pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, cât și pe Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare abundentă și vânt în rafale. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime. Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.
De asemenea, unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră.
CNAIR precizează că informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro, iar pasagerii sunt sfâtuiți să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =