Curse charter spre Grecia si Turcia, de pe Aeroportul Iasi, in sezonul estival. Un nou operator pentru rutele Iasi-Cluj si Iasi-Timisoara

0
66

Aeroportul Iasi, prin reprezentantii sai interimari, poarta discutii pentru ca rutele directe din Iasi spre Cluj si Timisoara, recent suspendate, sa poate fi preluate de un alt operator aerian, dat fiind gradul de incarcare inregistrat in perioada operarii acestora, dar si necesitatea existentei unei legaturi intre regiunea Moldovei si Vestul tarii. In paralel, se continua demersurile pentru consolidarea retelei de rute si atragerea unor noi companii care sa investeasca la Iasi. Asa cum se stie deja, din  luna iulie devin operabile cinci zboruri noi spre Nordul Europei (Billund, Malmo, Eindhoven, Dortmund si Salonic), odata cu alocarea unei noi aeronave bazei de la Iasi, fiind anuntate totodata cresteri ale frecventei pe anumite curse ce figureaza in portofoliul de rute al Aeroportului Iasi, de mai multa vreme.

Evident, din programul de zbor din aceasta vara nu vor lipsi nici cursele charter spre Grecia si Turcia, motive suficiente sa credem ca numarul celor care vor folosi serviciile noastre sa fie in continua crestere”, a declarat Monica Nichitus, directorul interimar al Aeroportului Iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 − 61 =