Cursuri de fotografie cu Dan Mititelu, la Casa de Cultura din Copou

0
52

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi invită publicul la a XXIV-a ediţie a cursului “O iniţiere în Fotografie”. Cursurile vor începe luni, 6 iulie, de la ora 18.00.

Vor fi organizate 20 de întâlniri de câte două ore, în fiecare zi de luni şi joi. Pentru 40 de ore, fiecare participant trebuie să achite, în total, 100 de lei. Prelegerile vor fi ilustrate cu peste 1.000 de planşe tehnice şi fotografii ale unor autori clasici şi contemporani.

La sfârşitul iniţierii nu se susţine vreun examen şi nici diplome de merit nu se oferă. Eventual, contra cost suplimentar (între 25 şi 50 lei pentru o persoană), va fi organizată o expoziţie colectivă tematică.

Pentru a putea participa la cursuri, doritorii trebuie să prezinte un act de identitate, să completeze o fişă de înscriere, să achite suma de 100 lei, să prezinte chitanţa care face dovada plăţii şi să comunice un număr de telefon şi o adresă de e-mail.

Înscrierile se pot face de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00, la sediul Casei de Cultură “Mihai Ursachi” din Parcul Copou.

La prima întâlnire a (par)cursului fotografic intrarea este liberă pentru persoanele nehotărâte. Anual sunt organizate patru module fotografice în: ianuarie-martie, aprilie-iunie, iulie-septembrie şi octombrie-decembrie. Cele 23 (par)cursuri organizate până în prezent au reunit peste 650 persoane.

Pentru mai multe detalii:

http://dan-mititelu.ro/teme;

https://www.facebook.com/Dan.Mititelu.Copou.Iasi;

https://www.facebook.com/events/400644190123301.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 2