Cursuri gratuite pentru vatmani la CTP Iasi

0
86

Compania de Transport Public Iași organizează cursuri gratuite pentru vatmani, cu condiția ca după absolvire persoanele respective să lucreze minimum cinci ani în cadrul companiei.
Pe site-ul CTP Iași a fost promovat un anunț cu privire la școlarizarea persoanelor care doresc să devină vatmani și să se angajeze în cadrul companiei pe o peroada de 5 ani.
Singura școală de vatmani din Iași oferă cursuri gratuite pentru cei care au vârsta minimă de 24 de ani, minimum 10 clase absolvite și sunt apți din punct de vedere medical și psihologic. Cererile de înscriere trebuie depuse la Registratura CTP, însoțite de o serie de documente publicate în anunț.
Candidații care vor încheia contractul de școlarizare cu Compania de Transport Public Iași vor avea acces, fără achitarea vreunei taxe, la orele de instruire teoretică și practică, inclusiv la examinare, și vor fi de acord să lucreze în cadrul instituției menționate pentru o perioadă de cel puțin cinci ani. Condițiile obligatorii pentru candidați sunt vârsta minimă de 24 ani, studii minime – 10 clase şi curs de calificare/școală profesională, apt medical și psihologic. Deținerea unui permis de conducere pe drumurile publice poate constitui un avantaj. Persoanele interesate să obţină permis categoria Tv pot depune, până pe data de 03.02.2023, la Registratura companiei, solicitările însoțite de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diplomă de studii și certificate de calificare sau atestate profesionale, cazier judiciar și cazier rutier pe ultimii cinci ani, pentru deținătorii de permis conducere”, a declarat Andreea Luca, purtatorul de cuvant al CTP Iasi.
Salariul de încadrare pentru un vatman debutant este de 3.462 de lei brut la care se mai adaugă diferite sporuri.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here