Dă gust sărbătorilor de iarnă cu produse autohtone din locațiile Palas

0
69

Masa de Crăciun este cea în jurul căreia se adună familia. Surprinde-i pe cei dragi cu bunătăți tradiționale, care vă vor aduce aminte de preparatele bunicii. Descoperă deliciile autohtone propuse de antreprenorii locali în galeria Palas Mall, sub hypermarketul Auchan.

Pentru aperitiv, carmangeria Meat Concept Store ți-a pregătit mezeluri de calitate premium, o varietate de sortimente de brânză, pâine de casă și alte produse autohtone. Tradiționalele sarmale și suculenta friptură nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Adusă direct din fermele proprii, carnea de porc, pui sau vită de la Meat Concept Store este proaspătă și numai bună de preparat bunătăți „ca la mama acasă”. Dacă ai în familie pretențioși, niște coaste gata condimentate sau cârnăciori rumeți pe grătar cu siguranță îi vor mulțumi.

Cămara lui Baciu vine și ea cu câteva propuneri tradiționale, pentru o masă de Crăciun memorabilă: cârnați cu busuioc, crud-uscați sau țărănești, ceafă afumată, kaizer, pastramă din piept de pui, lebăr, dar și cu o selecție extraordinară de vinuri. Ai iubitori de dulciuri în familie? La Cămara lui Baciu poți să dai comandă de cozonaci pufoși, dar și de torturi cu glazură, caramel, ciocolată și alte arome, decorate festiv. Tot aici găsești și prăjiturile copilăriei: Albă ca Zăpada, nuci umplute, însiropata savarină, salam de biscuiți, prăjitură cu mere și alte delicii.

Și la Plăcintele Domnești găsești o gamă diversificată de bunătăți dulci, care îți vor aduce aminte atât ție, cât și celor dragi de plăcintele coapte de bunica la cuptor. Fie că alegi plăcinta cu gutui, halva, mere, vișine, brânză dulce sau aromatul cozonac, gustul dat de ingredientele naturale este inconfundabil. Dacă ești în căutarea unor platouri festive, le găsești la Plăcintele Domnești.

Bucură-te și de mai multe produse autohtone de la Kosarom Fine Store, un alt producător local, aflat tot în galeria de sub Auchan, la nivelul -2. Inaugurat recent, magazinul propune produse de carmangerie și brânzeturi premium, mezeluri savuroase, carne de pui, porc sau vită proaspătă și vinuri de cea mai bună calitate. Antricot de vită, jambon, carne gata condimentată și multe alte specialități te așteaptă la Kosarom Fine Store.

Doar 15 magazine din lume distribuie gama Armani Dolci, iar La Bottega del Pane este unul dintre acestea. Tot aici vei găsi și râvnitul Panettone, creat de către artiștii de la Dolce & Gabbana în colaborare cu Fiasconaro. Pentru o masă de Crăciun cu totul specială, treci pe La Bottega del Pane, unde vei descoperi o gamă variată de specialități italienești: jamón, mortadella, prosciutto cotto sau crudo, ulei de măsline, pâine proaspătă, dar și torturi apetisante.

Blanca îți propune eclere decorate festiv, prăjiturele asortate, cozonaci rumeniți în cuptor și alte bunătăți dulci pentru un desert de neuitat. Și pentru că nu există Crăciun fără o băutură caldă, alege unul dintre sortimentele de miere naturală de la Prisaca Bârnova și îndulcește-i pe cei dragi!

Descoperă bunătățile locale din magazinele din Palas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here