Daniel Bodnar ar putea ramane fara un picior. Niciun ajutor din partea institutiilor adormite si corupte ale statului, carora le-a facut treaba

0
71

Sansele ca activistul de mediu sa se recupereze la stadiul anterior accidentului, sunt nule. Doar o minune l-ar mai putea face pe Daniel Bodnar sa se puna pe picioare. Sora lui Daniel, medicul Daniela Pintican, a comunicat, sâmbătă, informații detaliate cu privire la starea lui de sănătate si cum se comporta organismul dupa interventia chirurgicala de la Iasi.

Daniela Pintican, care locuiește în Cluj, a mers la Iași pentru a sta de vorbă cu medicii Spitalului de Neurochirgie, acolo unde tanarul secevean a fost operat. Daniel Bodnar prezintă o îmbunătățire postoperatorie și un scor de 1/5. Piciorul drept prezintă sesnibilitate și contracturi musculare, în timp ce piciorul stâng are deficit motor complet. Familia încearcă acum să identifice acum cea mai bună variantă pentru procedurile de recuperare, care vo avea loc cel mai probabil in strainatate.

Daniel are dureri postoperatorii foarte mari, în ciuda analgezicelor. Numără orele și așteaptă ziua când va putea să fie externat și să înceapă terapia; este nevoie în continuare de rugăciunile noastre ale tuturor!
Are îmbunătățire postoperatorie, în sensul că înainte de operație, pe o scară de la 0 la 5, avea 0, iar acum are un scor de 1/5. Noi ne dorim să ajungă cât mai repede la 5/5, chiar dacă pare imposibil.
Fractura cominutivă de la nivelul gleznei nu mai necesită intervenție chirurgicală, ci doar imobilizare cu gips.
Din păcate, încă nu prezintă reflexe la nivelul sfincterelor.
Piciorul drept prezintă sensibilitate la atingere și contracturi musculare la tentativele de mobilizare.
Piciorul stâng prezintă sensibilitate la atingere până la nivelul genunchiului şi are deficit motor complet.
În ciuda situației prezentate, Daniel este un luptător şi conștientizează ceea ce urmează. Spune că nu va renunța! Este mulțumitor că trăiește și își dorește extrem de mult să fie lângă soție și fetiță. Are o soție minunată şi puternică!
Starea lui este mult mai complicată decât s-a anticipat şi încă nu am găsit un centru care să răspundă exact nevoilor lui.
În acest moment, familia extinsă are ca prioritate sănătatea lui Daniel. Am pus pauză planurilor noastre, pentru că îi dorim să-și reia viața normală cât mai repede posibil. Știu că optimismul şi încrederea în Dumnezeu o să-i ajute la recuperare. E un drum lung și anevoios, dar Împreună vom reuşi!
Are familie şi prieteni care-l susţin necondiţionat în aceste momente grele. Este tot ce contează pentru el! Prin susţinerea cu un gând bun, o rugăciune şi contribuţia financiară, îi facem drumul mai uşor lui Daniel. Ne înălţăm cu toţii glasul către Dumnezeu, să ne dea harul să-l vedem pe Daniel din nou în picioare. Vă mulțumim pentru susținere!”, a transmis dr. Daniela Pintican, sora lui Daniel Bodnar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here