Daniela Cujba, mazilita de la conducerea Fundatiei ”Iasi CCE 2021″. Audit financiar pe cheltuielile facute cu usile inchise

0
80

Fundatia “Iasi, capitala culturala europeana”(Iaşi CCE) 2021 are de astazi un nou director executiv, schimbarea survenind dupa sedinta board-ului Fundatiei, ce a avut loc astazi la sediul Primăriei Iaşi. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate două materiale: raportul de activitate pe anul 2014 al Fundaţiei, precum şi execuţia bugetară pentru anul trecut. În acelaşi timp, a fost dezbătută şi activitatea de până în prezent. În urma discuţiilor, au fost adoptate mai multe măsuri , printre care si cea de întrerupere a contractului de director executiv al Danielei Cujbă. Atribuţiile acesteia vor fi preluate de managerul de proiect Dan Doboş, până la găsirea unui înlocuitor. Astfel, a fost lansat un apel public pentru găsirea unui director executiv cu contract de muncă normă întreagă la Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană. Cerinţele sunt studii superioare si experienţă în managementul de proiecte culturale. Cei care doresc să aplice pentru această funcţie, sunt invitaţi să depună o scrisoare de intenţie şi un CV până pe data de 20 aprilie 2015, ora 12:00, la sediul Iaşi CCE din Piaţa Unirii nr. 12.
E vorba de o gestiune deficitară a comunicării interioare în cadrul Fundaţiei, dar şi exterioare, o slabă performanţă a organizării de evenimente şi foarte multe deficienţe de management. Ea a fost avertizată şi acum 3 săptămâni de zile în cadrul comisiei de cultură a Cosiliului Local, când board-ul Fundaţiei a fost prezent acolo împreună cu executivul Fundaţiei. Credeam că a deschis Primăria mai mult această Fundaţie, către lumea culturală şi evenimentele importante, dar din păcate doar când aveam noi discuţii de raportări era foarte volubilă, în rest, Fundaţia era mai mult închisă. Foarte multe evenimente pe care mulţi din Iaşi voiau să le facă, nu au găsit uşa deschisă la Fundaţie”, a spus Nichita.
Peste masura întreruperii contractului de director executiv al Danielei Cujbă, executivul Primarei a dispus si realizarea unui audit financiar pe anul 2014 şi pe anii precedenţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here