De sărbători, cei mai iubiți artiști din România urcă pe scena Sălii Polivalente din Iași în celebrul musical „MAMMA MIA!”

0
72

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour ,Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Silviu Mircescu dau viață personajelor „MAMMA MIA!” pe muzica trupei  ABBA

Una dintre cele mai frumoase modalități pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă alături de cei dragi este cu certitudine vizionarea unui spectacol memorabil care să rămână în suflet pentru tot restul vieții.

„MAMMA MIA!”, celebrul musical care a cucerit întreaga lume și a fost urmărit de peste 60 de milioane de oameni din 50 de țări, ajunge pe 15 decembrie, începând cu ora 19:00la Sala Polivalentă și, reprezintă alegerea ideală de sărbători pentru toți iubitorii de spectacole.

 

Cea mai mare producție de musical din România, desemnată „Spectacolul anului 2018”, îi aduce pe scena din Iași pe unii dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Silviu Mircescu vor îmbina teatrul, muzica și dansul pentru a le oferi spectatorilor un spectacol irezistibil, plin energie și umor.

Cu o distribuție de excepție, acte de comedie, momente coregrafice impresionante, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice ale musical-ului, iubitorii de spectacole din Iași vor putea dansa și cânta pe faimoasele melodii ale trupei ABBA.

Povestea scrisă de Catherine Johnson, imaginată în paradisul unei insule grecești, pe muzica legendarei trupe ABBA, pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă asigură privitorilor trei ore de bună dispoziție, emoție, romantism, dans și culoare.

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online prin  Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta și Cărturești, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, între 50 lei și 249 lei. La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%, ofertă perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni și familie!

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here