Decanul Facultătii de Medicină din Iasi, trimis în judecată pentru ca a luat mita un ceainic si o tava

0
47

Doina Azoicăi, decan al Facultătii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, fiind acuzată că a primit mită o tavă și un ceainic argintat, pentru a înscrie nelegal un student marocan direct în anul II de studii.

Potrivit unui comunicat al DNA, Doina Azoicăi va fi judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual.

În același dosar, au fost trimiși în judecată Ionela Lăcrămioara Șerban, prodecan al Facultății de Medicină din Iași, pentru abuz în serviciu și fals intelectual; Ligia Nicoleta Buhuș, medic; Haizoun El Houssine, cetățean marocan, Agha Romeen, potrivit agerpres.ro.

Potrivit DNA, în ziua de 22 noiembrie 2014, Doina Azoicăi, decan al Facultății de Medicină Generală Iași, a primit de la Haizoun El Houssine, ajutat de Agha Romeen, o tavă confecționată din cupru, argintată, în greutate de 1.359,90 grame (valoare de piață minimă 800 lei) și un ceainic argintat, confecționat din alamă, cupru și zinc (valoare de piață minimă 100 lei).

Bunurile respective au fost primite în schimbul înscrierii fiului lui Haizoun El Houssine, în mod nelegal, direct în anul II de studii la Facultatea de Medicină Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 62