Decizia neasteptată luată de Fuego, după 20 de ani de carieră. ”E vremea să renunt definitiv la…”

0
69

După aproape 20 de ani de carieră, Fuego a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Artistul, în vârstă de 39 de ani a decis că e timpul să renunțe la numele spu de scenă și să cânte sub numele său real.
Paul Surugiu nu a anunţat şi motivele ce l-au determinat să facă această schimbare, precizând doar că simte că acesta este un moment potrivit să renunţe la “Fuego”.
Mi se pare că e vremea (…) să renunț treptat la numele de Fuego! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite altele mai limitate, pe seama numelui Paul Surugiu! Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază! Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață!“, a scris Paul Surugiu, pe pagina sa de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here