Delicii, muzica live si proiectii cinematografice in aer liber, la Street Food Festival, in Parcul Palas

0
71

Sfârșitul de săptămână este dedicat pofticioșilor, la Palas. Și asta pentru că, de joi, în parc se reinstalează food truck-uri cu propuneri culinare dintre cele mai apetisante și interesante, la Street Food Festival. Și la această ediție, pe lângă savoarea preparatelor, vizitatorii se vor bucura și de muzică live și proiecții de filme în aer liber.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 20 – 23 septembrie 2018, parcul Palas va găzdui o nouă ediție a Street Food Festival. Peste 40 de chefi pricepuți vor fi prezenți cu bucătăriile lor pe patru roți pentru a-i încânta pe pofticioși cu preparate apetisante, inspirate din gastronomia stradală din toate colțurile lumii. Gurmanzii vor putea alege din numeroase rețete delicioase: pizza proaspătă, preparate tex-mex aromate, tăiței pregătiți în stil asiatic, burgeri suculenți, produse pe grill cu sosuri, deserturi variate și multe alte delicii.

Mâncarea gustoasă va fi asezonată cu muzică live, cinema în aer liber și o zonă de distracție pentru copii. Proiecțiile de filme vor fi în fiecare dintre cele patru zile de desfășurare a evenimentului, de la ora 21.30, iar din program fac parte peliculele: No Reservations, Haute Cuisine, Chef și Big Night. Joi, de la ora 19.30, pe scenă vor urca Melting Dice și Moon Museum, iar vineri, de la ora 18.00, Fine It’s Pink, Ligia Hojda și Cuibul vor încânta publicul. Sâmbătă, de la ora 18.00, muzica va fi oferită de Next Ex, Dimitri’s Bats și Lucia, iar duminică, de la ora 19.30, Indie Folker și FiRMA vor asigura buna dispoziție.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here