Demagogii lui Nea Nicu din Casa Patrata. Limbaj sculptat in lemn al tinerei generatii din CJ si Prefectura Iasi.

0
75

Politistii din toata tara au sarbatorit ieri, implinirea a 193 de ani de la infiintarea structurii in slujba carora sunt, motiv de bucurie generala si de “felicitari unanime, incarcate de recunostita si dragoste netarmurita fata de acesti bravi eroi care nu precupetesc nici un efort in a se pune in slujba intereselor si sigurantei cetatenului”.Cam intr-un astfel de registru lemnos au incercat ieri sa isi exprime gandurile cele bune si cei mai tineri reprezentanti ai celor doua institutii ingramadite intre zidurile Casei Patrate, intr-o armonioasa simbioza. Redam mai jos, integral, mesajele înţărcate cu vid de citire si sabloane comuniste, ale vicepresedintelul CJ Iasi, Alin Aivanoaie, si ale subprefectului, Bogdan Abalasi.

Intr-o perioadă în care societatea are nevoie de modele de urmat şi de exemple pozitive, puterea exemplului personal este cea mai grăitoare şi cântăreşte mai mult decât orice altă comparaţie. Iar dumneavoastră,politistii romani, prin determinarea şi dârzenia cu care va faceţi datoria, reprezentanţi o pildă de urmat pentru noi, toţi. In calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi, îmi exprim convingerea că poliţiştii judeţului Iasi şi-au câştigat încrederea şi respectul populaţiei. Aceasta pentru că Poliţia Română a devenit un partener dinamic şi responsabil, progresele ei fiind remarcate şi apreciate pretutindeni. Sunt deosebit de onorat, ca în această zi specială pentru Poliţia Română, să mă alătur tuturor celor care apreciază la adevărata lor valoare, eforturile depuse de personalul Poliţiei, pentru respectarea normelor de convieţuire socială, pentru asigurarea vieţii şi a integrităţii fizice şi materiale a cetăţenilor. La multi ani!”, mesajul vicepresedintelui Alin Aivanoaie.

Dragi politisti,
Cu totii avem nevoie de increderea cetatenilor. Tocmai din acest motiv apreciez înalt profesionalismul, consecventa cu care va desfasurati activitatea zilnica si in special implicarea in procesul de reformare si modernizare a statutului profesiei de politist, devotamentul fata de lege si cetateni, respectul fata de valorile democratice. Îmi exprim convingerea, și cu această ocazie, că Inspectoratul de Politie Judetean Iaşi va demonstra că îşi poate îndeplini la cele mai înalte standarde misiunea încredinţată, cu acea convingere şi pasiune pe care doar cei dăruiţi o înteleg. Va doresc, distinsi angajati ai Politiei Romane, Dumneavostra si familiilor Dumneavoastra, realizari profesionale si multe succese!
La multi ani!”, mesajul subprefectului Bogdan Abalasi.
Citind aceste doua mesaje, ne este greu sa credem ca in Casa Patrata s-a reformat ceva de la Ghitulica si Iliescu incoace sau ca baietii astia doi (pardon, cei doi oficiali) nu stau toata ziua cu sezutul pe vreun tom al Tovarasului, scapat ca prin minune de furia „revolutionarilor” din 1989.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here