Depanam amintiri de teama ca nu vom mai avea ragaz sa ne cream altele…

0
105

Astăzi timpul parcă stă în loc. Ochii mari, surâzători, abia se întredeschid instinctual, umeziți de lacrimi scurse a durere profundă. Buzele uscate, par încremenite în timp, de parcă nu-și mai găsesc puterea de a rosti. Chipul său, împodobit altădată de un labirint de împletituri duioase, este dezgolit, traversat de drene și tuburi, tapetat cu plasturi, înghețat ca-ntr-o capsulă a timpului. Parcă asteaptă o rază caldă de soare care să-i scalde obrajii, redându-i strălucirea.
Stăm pe o margine de pat și derulăm în minte cei mai frumoși ani din viața noastră împreună cu Ecaterina.
Depănăm amintiri de teamă că nu vom mai avea răgaz sa ne creăm altele…
Ne amintim de primul gângurit, de prima îmbrățișare, primul dinte, de mersul de-a bușilea prin casă și scotocitul prin sertare, de emoțiile de la serbările grădiniței, de prima zi de școală, de sushi-ul cu gust de wasabi, de toate clipele petrecute împreună și, mai ales, de discuțiile filosofice despre viață, despre univers și despre misiunea fiecăruia pe Pământ.
Adesea ne spuneam că mintea ei este ca o mare în care se varsă râuri de idei. Ecaterina era mereu preocupată de frumos și bine, și nu trecea zi în care să nu cântăm, să nu dansăm, să nu ne bucurăm unii de alții.
Clinica efectuează un estimativ al costurilor minime și solicită un avans de 90.000 de euro, indicând faptul că, în funcție de rezultatele evaluării stării de sănătate a Ecaterinei în Germania, costul inițial al tratamentului se poate ridica la peste 200.000 de euro.
ÎMPREUNĂ PENTRU ECATERINA
În acest moment singura șansă pentru Ecaterina este tratamentul și recuperarea pe care o poate asigura clinica din Germania. Suma solicitată este foarte mare pentru posibilitățile oricărui om obișnuit, însă când dai piept cu moartea și reușești să o înfrunți și să ceri un răgaz pentru fiica ta, căci e prea devreme… ești dator să faci tot ce este omenește posibil să folosești această unică împrejurare care poate schimba destinul acestei copile minunate.
Astfel, din inițiativa unor oameni minunați, am demarat campania „Împreună pentru Ecaterina” menită să mijlocească strângerea fondurilor necesare realizării tratamentului de recuperare a Ecaterinei la clinica din Germania.
Indiferent de condiția financiară personală, știu că, dacă ați citit până la final povestea Ecaterinei, ați fost impresionați de lupta pentru viață a copilei noastre, de zbuciumul nostru de părinți îndurerați și neputincioși, pe care cu greu și în foarte mică masură am reușit să îl redam în cuvinte. Vă mulțumim pentru grija voastră și pentru toate gândurile frumoase înălțate către Ceruri.
Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: ECATERINA DIMA
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here