Descoperire macabra intr-o padure din Iasi! Batran gasit mancat de animale salbatice la 2 saptamani dupa ce a disparut de acasa. “Ii mancasera pana si capul”

0
175

Un batran de 83 de ani a fost descoperit mancat de vulpi intr-o padure din Suhulet, comuna Tansa, la doua saptamani dupa ce familia ii anuntase disparitia de la domiciliu. Acesta plecase de acasa cu treburi curente prin sat, fara sa anunte familia care s-a alarmat de abia spre orele serii atunci cand batranul nu a ajuns la domiciliu. Potrivit familiei, acesta obisnuia des sa plece in padure pentru a culege diverse plante de sezon, ceea ce facuse si in acea zi fatidica. La 2 saptamani de la disparitie, trupul barbatului a fost gasit in aceasta dimineata de padurarul insarcinat cu paza padurii din zona. Marturiile martorilor si ale legistilor sositi la fata locului sunt terifiante.
Barbatul, in varsta de 83 de ani, a plecat spre padure pentru a culege fructe de sezon. Odata afundat in padure, acesta a suferit un stop cardio respirator. Nefiind insotit de alte persoane, acesta a avut slabe sanse sa poata fi salvat, asa ca batranul a sucombat intr-o zona in care sansele de a fi reperat imediat au fost nule. In momentul in care a fost gasit trupul barbatului, acesta era devorat pana la os, inclusiv partea craniana era mancata, drept pentru care recunoasterea cadavrului s-a facut cu dificultate. Cel mai probabil, acesta a fost mancat de vulpi, trupul barbatului fiind gasit in apropierea unei vizuini ”, au precizat surse judiciare.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here