Dezamagita de presa, blonda lui Nichita si-a tras fermoar la gura. Vezi ce mesaj a transmis amanta lui Nichita catre presa

0
81

Nemultumită că presa locală si centrală a redat intocmai declaratiile ei de ieri (oare ce altceva putea face presa cu acele informatii!?), declaratii ce pot fi folosite ca probe in dosar, blonda lui Nichita, Adina Samson, a hotarat sa nu mai furnizeze nici o vorba, nici o inregistrare si nici un amanunt picant din relatia ei suburbana cu cioclul batran al Iasului, aflat inca, in mod nejustificat, prin Palatul Roznovanu. Dupa ce ieri a cautat in mod premeditat sa se destainuie presei, pe umerii careia a plans si in microfoanele careia si-a strigat frustrarile sexuale si neimplinirile materiale rezultate din relatia groteasca cu Nichita, aceasta a inceput sa arunce cu noroi in mass media.
Nu mai doresc să fac nici o declaraţie şi momentan nu mai trimit nici o înregistrare! Tot chinul, stresul şi suferinta prin care am trecut şi trec s-au transformat într-un subiect derizoriu de presă. Sunt profund dezamăgită de presa din Iaşi, din România şi de unii cetăţeni ai acestei ţări. Singura mea speranta ca se va face dreptate este justitia. Daca nici ea nu va face aceasta, atunci chiar nu se merita sa traiesti in aceasta tara”, a spus aceastra intr-un mesaj trimis presei.
Din pacate, revistele de cultura nu au fost invitate ieri la discutii, emisiuni de genul „Surprize, surprize” sau „Iarta-ma” au iesit demult din grilele de programe si poate dacă pudibonzii aia ce-si taraie burtile prin Parlament, ar fi legalizat din timp prostitutia, unele blonde nu s-ar mai fi ratacit in mod permanent prin paturile unor scrantiti batrani ce ocupă functii publice in acest batran targ al Iesilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here