Comisie specială de ancheta a activitatii valetilor din conducerea Politie Locale Iasi. Ce vor sa descopere membrii acestei comisii

0
57

Consilierii liberali au iniţiat astazi un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei comisi speciale care să verifice activitatea Poliţiei Locale. Obiectivele acestei comisii se concentrează pe verificarea modului în care au fost exercitate atribuţiile Poliţiei Locale, modul în care a fost respectată legislaţia, precum şi modul în care au fost utilzate resursele materiale, umane şi financiare ale Poliţiei Locale.
Mi se pare incredibil că la această oră, domnul Hliboceanu este în continuare director general al Poliţiei Locale Iaşi! Acest lucru nu face decât să decredibilizeze profund o instituţie responsabilă cu asigurarea ordinii în oraş şi a liniştii ieşenilor. Cei peste 280 de angajaţi ai Poliţiei Locale sunt în marea lor majoritate oameni de bună credinţă, care îşi văd de treabă. Ce vină au aceştia că şefii lor acceptă să facă parte din serviciul secret al primarului Nichita? Ţinând cont de această situaţie extraordinară generată, Grupul Consilierilor Locali PNL a solicitat astăzi înfiinţarea unei comisii speciale de verificare a activităţii Poliţiei Locale, ca parte a unui efort conjugat de reformare a acestui serviciu esenţial pentru urbea noastră. Îi invităm şi pe ceilalţi consilieri locali, indiferent de partid, să semneze pentru convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local pentru luni, ora 10:00. Această atitudine va face diferenţa între cei care consideră inacceptabilă această situaţie şi cei care o văd ca o stare de normalitate”, a declarat Marius Dangă, liderul grupului consilierilor PNL din CLM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 − = 48