Dezvăluire bombă despre coronavirus! Medicul Ciuhodaru acuza statul roman ca a ascuns totul pana acum

0
60

Alerta de coronavirus în România a scos la iveală detalii scandaloase! Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a dezvăluit greșeala uriașă pe care au făcut-o autoritățile din România, în privința virusului care se împrăștie cu rapiditate din China în alte țări ale lumii.

Într-un interviu acordat recent, medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat informații despre situația actuală a României, care se confruntă cu pericolul coronavirusului. Doctorul a dezvăluit că autoritățile din România au început să facă demersuri de protecție abia în urmă cu câteva zile, deși alerta a fost dată în urmă cu două luni!

„În primul rând, măsurile de intervenție ar fi trebuit să fie luate de foarte mult timp și căutăm și noi să facem ceea ce fac alții la nivel european. Am sesizat împreună cu Parlamentul European acum două luni de zile să intervină printr-un sistem unic la nivelul întregii Uniunii Europene, iar acest plan a fost aprobat. Sunt fonduri importante alocate la nivel european. Sunt 232 de milioane de euro din care o parte merg la Organizația Mondială a Sănătății, pentru siguranța la frontiere și nu numai (…).

Eu întreb de ce nu există informare corectă și făcută în timp de autoritățile noastre sanitare, de ce nu se folosește acest sistem european de alertă rapidă, care e deja activat. De ce nu sunt aceste date puse în folosință și de ce acest protocol european unic nu a fost pus în folosință în acest moment? Iar dacă vorbim și de celelalte măsuri, cum sunt stocurile 0 de medicamente și dispozitive medicale, trebuiau asigurate stocurile, se vorbește de două luni de această problemă, dar autoritățile au observat abia acum (…). Cred că trebuie să fie informarea corectă.”, a spus Ciuhodaru, potrivit Antena 3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here