Dezvaluiri socante! Nichita cheltuia la Monaco, pe prostituate si cazare, cate 6000 de euro pe noapte, din banul public

0
69

Penalul Gheorghe Nichita a facut calatorii din bani publici, cu amanta oficiala, Adina Samson, dar si cu alte femei, in China, Germania, Italia sau destinatii exotice precum Monaco sau in “apartamentele sultanilor” din Dubai, acolo unde cheltuia si cate 6000 de euro pe noapte. Aceste afirmatii au fost facute aseara de Dragomir Tomaseschi si de catre Cornel Cozma, fost colonel DGPI, unul dintre cei care, in ultimii ani, s-a ocupat indeaproape, dar din umbra,  de activitatea “extraprofesionala” a lui Gheorghe Nichita (foto Nichita la Monaco)

Acest om, caruia nu-i putem spune om, (n.r. Gheorghe Nichita), in ultima perioada, incepand de la Sfanta Parascheva incoace, in anturajul lui, si la sediul PSD de la Bucuresti a mers, fara nici o retinere, cu actrita Daniela Nane. E de notorietate aceasta relatie si, din cate stiu, percepea cam 5000 de euro, dar nu la nivel de Monaco, acolo unde Nichita platea cate 6000 de euro pe un cvartal de hotel in care nu aveau acces nici pasarile cerului, cu tot personalul de servire, si platouri de la icre de Manciuria si pana la nu stiu ce fructe de mare, cu tot tacamul, animatoare si agitatoare…”, a spus Cornel Cozma

La randul sau, Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson, fosta amanta a lui Nichita, a sustinut ca primarul penal mergea in aceste excursii cu zeci de mii de euro cash, pentru cazarile extrem de scumpe, si uneori platea si cu carduri ale celor din jurul sau.

In escapadele sale a ajuns si pe Champs Elyseese si putea sa invete ceva de la pavajele alea, nu sa puna chietroaiele astea pe Stefan cel Mare, dar la circumvolutiunile lui, ca are mintea cat o nuca, ce sa invete? El, in afara de arta de a fura, pe care o stapaneste perfect, el nu stie nimic”, a mai spus Cornel Cozma. (foto facebook Calin Ciobotari)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 − 49 =