Directorul Revistei Timpul, Daniel Sandru, propus de liberali pentru Consiliul Director al Fundatiei Iasi – Capitală Culturală Europeană.

0
77

Daniel Sandru, directorul revistei de cultura contemporana Timpul, si profesor universitar doctor la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a Universitătii „Petre Andrei” din Iasi, este noua propunere a liberalilor ieseni pentru Consiliul Director al Fundatiei Iasi – Capitală Culturală Europeană. Aceasta propunere vine la nici o luna de la refuzul Consiliului Local fata de propunerea anterioara a liberalilor pentru ocuparea acestei pozitii, prin persoana jurnalistului Calin Ciobotari.

La propunerea d-lui Marius Danga, am acceptat să fiu nominalizat din partea PNL Iasi, ca reprezentant al societătii civile, pentru Consiliul Director al Funadatiei Iasi – Capitală Culturală Europeană. În ceea ce mă priveste, sunt interesat, în primul rând, de transparenta decizională si de transparenta cheltuirii fondurilor publice în contextul acestui proiect care ar trebui să vizeze comunitatea ieseană, iar nu suprematia orgoliului politic”, a declarat Daniel Sandru.

daniel sandru scrisoare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here