Disperarea unui om dus prea putin la scoala! Alexe a confiscat adevarata excelenta! Munca a doi dascali la superlativ, confiscata electoral de Costel “Tabla”

0
66

Profesorii Nița și Mircea Nedea vor primi titlurile de cetateni de onoare ai judetului Iasi. La prima vedere ar parea un semn de recunostinta, de gratititudine a autoritatilor judetene fata de generatiile de elevi pe care cei doi dascali le-au modelat de-a lungul anilor, dar din pacate nu este decat o actiune care sa il valorifice pe Costel Alexe, un penal care si mai doreste un mandat la butoanele judetului.

Nița și Mircea Nedea au inițiat începând din 2011 un proiect prin care ajută liceenii fără posibilități financiare să se pregătească pentru admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa’’. Proiectul pe care l-au denumit “Studii aprofundate pentru elevi defavorizați’’ a ajutat 100 de absolvenți de liceu să își urmeze visul de a deveni medici, kinetoterapeuți sau asistenți medicali. De numele criticului și istoricului literar Ioan Holban, un alt iesean propus pentru a i se conferi titlul de cetatean de onoare,  se leagă din 2006 activitatea Teatrului pentru Copii și Tineret “Luceafărul”, iar titlul de cetățean de onoare al județului Iași este o recunoaștere a eforturilor și realizărilor sale în promovarea și evidențierea culturii și valorilor locale.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here