Distribuții de nivel internațional la spectacolele Operei Iași

0
89

După ce a permis accesul spectatorilor în limita a 30% din capacitatea sălii la primele evenimente ale lunii, Gala Primăverii și două reprezentații ”Tosca”, Opera Națională Română din Iași va organiza următoarele spectacole fără restricții, după deciziile luate de oficialități. Drept urmare, Opera ieșeană a pus în vânzare noi bilete la evenimentele care se vor mai desfășura în această lună. Acestea sunt: ”La Traviata”, care va avea loc pe 16 și 17 martie, ”Don Pasquale”, de pe 20 și ”D’ale carnavalului”, de pe 31 martie.
Ne bucură faptul că putem să oferim publicului nostru drag posibilitatea de a urmări într-un număr cât mai mare producțiile pe care le apreciază. Inițial, am vândut tichete de intrare la toate evenimentele lunii în limita a 30% din capacitatea sălii noastre, așa cum erau prevederile. După ridicarea restricțiilor, am pus în vânzare și celelalte bilete, care erau blocate, la ultimele patru spectacole ale lunii” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu, care a adăugat: ”Sunt convins că încă de la primele spectacole fără constrângeri vom juca cu sala plină, mai ales că distribuțiile din sunt de nivel internațional. În prima seară va fi o diversitate a vocilor și personalităților care vor fi în rolurile principale: renumita soprană Rodica Vică, care locuiește la Viena, și apreciații soliști Florin Guzgă și Șerban Vasile. În cea de-a doua seară vor putea fi urmăriți tânăra și efervescenta soprană Manuela Barna-Ipate, tenorul Adorjan Pataki de la Opera Maghiară din Cluj Napoca, care va fi pentru prima dată pe scena noastră, și un bariton pe care publicul l-a mai admirat la Opera Iași, Șandor Balla”.
Biletele de intrare la spectacolele Operei Iași pot fi achiziționate de pe site-ul instituției sau de la Agenția Operei, situată în foaier.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here